banneri

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Elossa ollaan

En ole ehtinyt ja jaksanut päivittää. Opiskelen ja teen iltaisin itsenäisesti tehtäviä, jotta saan muun porukan kiinni. En osaa mallintaa mitään, joten sen on joutunut nyt kiireesti opetelemaan omalla ajalla. Melko hidasta on oppiminen pelkkien tehtävien ja muutaman esimerkkivideon perusteella ollut. Youtubesta löytyy kyllä videoita, kun osaisi etsiä ja ehtisi ja jaksaisi katsoa.
 
Varsinaisen opiskelun suhteen en onneksi ole tyhmimmästä päästä. Ohjelmointikokemuksesta on ollut paljon hyötyä ja olen kurssin aiheeseen liittyvissä tehtävissä reilusti edellä muita. Toistaiseksi olen ainakin oivaltanut erilaisiin vempaimiin liittyvät jutut helposti ja saanut nopeasti valmista aikaiseksi. Erinäisiltä kirosanoilta, kolareilta ja hajonneilta osilta ei ole muutkaan välttyneet. Porukka on mukavaa ja huumorintajuista.
 
Mitään ruokaan liittyvää ei ole tullut viime aikoina mietittyä. Samoja sapuskoita, jotka on helppo ottaa evääksi minkään asian vuotamatta laukkuun. Eläintarha tietysti vie oman aikansa.
 
Olen kyllä tykännyt opiskelusta. Pitäisi olla tulevaisuuden ala. Minä vuonna, aika näyttää... Jotain tekemistä päivisin, ihan mielekästä ja lähes päivittäin joutuu ajattelemaankin. Casion laskintakin joutuu naputtamaan harvase päivä. Olen ollut huomattavasti pirteämpi, kun herään ennen seitsemää ja menen nukkumaan ihmisten aikoihin. Iltahommat vie hirveästi aikaa ja energiaa. Onneksi opiskelupaikka tarjosi käyttöön tietokoneen ja ohjelmat lisensseineen. Ei noi mun ikivanhat reppanat ikimaailmassa jaksais näitä ohjelmia pyörittää ja kuukauden kokeilulisenssin uusiminen jatkuvasti olis aika rasittavaa.

Harrastuksissa on mennyt ne illat, jolloin en ole tuijottanut konetta. Eilen kävin katsomassa Armasta treeneissä ja pienestä pallerosta oli kasvanut koipeliini iso ja taitava poika. Selitän itselleni, että tottakai hurmuripoika muistaa minut. Todellisuudessa uteliaat ja avoimet pienet pojat taitaa suudella kaikkia naisia, jotka tunkevat lähelle.

 
 

1 kommentti:

  1. Kyllä Armas sut muisti! Rengas jäi kakkoseksi kun piti pussata Anskua :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...