banneri

perjantai 27. marraskuuta 2015

Pentuja siellä, pentuja täällä

Tänään ei ollut ohjelmassa kenneltyttöilyä ja pentujen ruokkimista ja siivoamista. Pennutta ei tarvinnut olla, kun Armas kävi armastuttamassa meitä. Nuori herra oli varsin vieraskorea ja jätti hepulit ja jyrsimiset esittämättä. Mukaan pakotettu vanha akka sieti leikkiyritykset suorastaan pitkäpinnaisesti! Eli molemmat esitti parhaat luonteenpiirteensä. Vanha akka ignoorasi kakaran täysin ja kakara esitti toivomuksensa treffien ohjelmasta riittävän kaukaa. Maksamakkara maistui molemmille ja jaetut eväät, parhaat eväät.

Suttukuva suttuisessa säässä. Harmaa keli ei pienen pojan intoa laskenut ja omistajillakin oli mukava juttutuokio. Omiani en ole ennenkään esitellyt, joten jätän ne kuvien ulkopuolelle tänäänkin.2 kommenttia:

  1. Kiitämme mukavasta kävelyretkestä. Vieraskorea otukseni jaksoi ottaa pienet sohvahepulit ja nyt se makaa taas raatona lattialla. Mummokoiran leikkiin haastaminen oli rankkaa puuhaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se rankkaa, kun kilsatolkulla joutuu hyppimään ja haukkumaan! Ei mitään reaktioo, vaikka kuin yrittää ja yrittää....

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...