banneri

perjantai 30. lokakuuta 2015

Pientä pentukuumetta

Olen immuuni koiranpennuille. Uskottelen ainakin itselleni niin. Voin hoitaa kaikki kaupungin imeväisikäiset pupelot kiintymättä niihin sen ihmeemmin. Tsekkaan ne ennen luovutusikää ja toivotan hyvää loppuelämää.

Enhän mä edes tarvitse pentua mihinkään. Kahden aikuisen koiran kanssa on tosi helppoa. Ne ei keksi mitään tyhmää, niiden tavat tietää ja niihin voi luottaa niin hyvässä kuin pahassakin. Eikä mulla ole aikaa tai rahaa pennun eteenpäin viemiseen. Toiveissa olis opiskelupaikka ja pentu ei sovi siihenkään yhtälöön. Enkä edes halua penskaa meille rikkomaan harmoniaa vaan haluisin päästä opettamaan pentujuttuja. Se vois asua ja kusta muualla.

Usein huomaan olevani kauhean kateellinen toisten ihanista pennuista. Tietysti olen aivan innoissani, että kivoille tyypeille on osunut aivan mahtavia ja reippaita pentuja. Silti olen rehellisen kateellinen, kun mulla ei ole.

Eilen visiteerasin Luimupupulassa armastamassa Armasta. Niin suloinen ja todella reipas. Tämä vesseli ei vieraita ihmisiä arkaile pätkääkään! Armastus oli sylissä ennenkuin kerkesin päivää sanoa. Sitten leikittiin, ulkoiltiin ja leikittiin. Tulevana herrasmiehenä Armas saatteli melkein bussipysäkille asti.

Kivan, tasapainoisen ja reippaan penskan näkemisestä tullut hyvä mieli kestää pitkään. Tuore koiran omistajakin jaksaa puhua koirista toisen yhtä höperön kanssa. Siitä se ura lähtee. 3 vuoden päästä ensimmäisen edesottamukset on jo unohtunut ja kaverikin jo tassuttelee taloon.

Tämän hurmurin aion tavata toistekin. Kutsuttiin tai ei, mä tiedän, missä se asuu!

Kuvan varastin Luimupupulta, koska omani oli tärähtäneitä suttuja.

5 kommenttia:

 1. Kyllä Armas tietää, ketkä ovat hyviä tyyppejä!
  Väsynyt tuhisija lähettää terveisiä pöydän alta, sillä oli rankat treffit Neven ja Keksin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä käydä välillä leikkimässä, ettet pelkästään tenttipapereiden sekaan hautaudu ja kasva tämmöseksi:

   http://i.imgur.com/ppeEGlz.jpg

   Poista
  2. Me saatiin jo tenttikin valmiiksi. Palkinnoksi pikku ahmatti sai ekan kerran lohta. Taisi maistua hyvälle.

   Poista
  3. Lohi on varmasti hyvää!

   Ohjelmoinnin opettaja haukkui meidät yhtenä iltana. Aikoi vaihtaa kaikki 200 koiranpentuun! Ne sentään istuu paikallaan ja kuuntelee vielä iltapäivälläkin. Vesku ei varmaan ole vielä jäänyt eläkkeelle, joten mene Armas sinne esittämään fiksua!

   Poista
  4. Kyllä Vesku vielä hommissa on. Muistutan Armasta ennen luennolle menoa, että ope on vaativa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...