banneri

torstai 22. lokakuuta 2015

Katse eteen ja suupielet ylöspäin

Edit. Pääsen sentään pääsykokeeseen!

Useampi viikko sitten sattui hassu tilanne, että meni liikuntakyky. Todettiin hermoa painava pullistuma, leikattiin ja muutaman päivän päästä ajelin jo pyörällä sujuvasti. Tippaakaan en ollut kipeä ja olishan se ollut liian hyvää ollakseen totta. Meni viikon verran ja tuska olikin jo helvetillinen. Todettiin uusi pullistuma, leikattiin ja mikään ei ole sujunut sen jälkeen.

Voin makoilla tai kävellä. Nyt jo seistä hetken ja hieman istuakin. Pitkään aikaan en ole voinut seistä paikoillaan niin pitkään, että saisin perunat kuorittua. Kipeä en ole niin kauan kuin en seiso liian pitkään. Suurin ongelma on jäätävä väsymys. Nukun ihan hirveästi. 

Mikrossa lämpiävät eväät ja kalapuikot on tullut tutuksi. Suhtautuminen syömiseen on viime aikoina ollut sellasta, että mautonta mössöä syödessä kannattaa syödä halvinta.

Eilen laitoin ruokaa. Kävin kaupassa ja ostin tarjouksessa olevia asioita. Euron jauheliha, euron emmental-raaste, eurolla kaksi pussia pastaa ja normaalihintaisen maitopurkin. Tunnin makaronilaatikon valmistukseen meni melkein 5 tuntia. Katsotaan, jaksanko käsitellä todistusaineiston tänään, huomenna vai jonain muuna päivänä.

Mulla olis uus kulkuneuvokin, mutta en ole uskaltanut koeajaa. Kaveri muutti kaupungista ja lahjoitti miehensä pyörän mulle. Ei mahtunut muuttokuormaan. Siinä on ylimääräinen tanko, joten en ole kokeillut. En tiedä, nouseeko jalka niin ylös. Siinä on vaihteet!


Etsin googlesta kuvaa hakusanoilla selkäranka ja röntgen. Kahta ekaa kuvaa kerkesin kattoa, että ompa jännä kun ekalla on selvästi epämuodostunut nikama ristiluissa ja toisella selvä spondyloosi. Sit tajusin kaikkien tuloksien olevan koirien luustokuvia. Tämä on ihmisen ruoto.


5 kommenttia:

 1. Voi miten ikävää, toivottavasti pian pääset kuntoon! Olenkin ihmetellyt, kun ei keittiöstäsi kuulu mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon! Ainakin ehtisin käydä koeajolla ennenkuin tiet on jäässä. Kävin aamulla pyörällä kaupungissa, mutta vanhalla.

   En oo koskaan ajanut miesten pyörällä. Eihän tässä muuta ongelmaa ole kuin etten tiedä, pääsenkö satulasta hallitusti alas (äkki)pysähtyessä. Jos en pääse, lopputulos voi olla katastrofaalinen. Äkkiä oppis kun vaan pääsis harjolttelemaan.

   Poista
 2. Tsemppiä toipumiseen. Laittoiko ne sua fyssarille leikkauksien jälkeen? Monesta vaivasta googlatessa tulee tietoa koirien ja kissojen vastavista ongelmista. Lemmikeistä välitetään siis enemmän kuin itsestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin pitkälle ole vielä päästy, että fyssarista puhuttais. Kaikkea saa tehdä, joka ei aiheuta kipua. Olen ajanut fillarilla ja lenkittänyt rakit. Ens kerralla ehkä puhutaan fyssarista.

   Poista
 3. Auts, kuulostaa rankalta! Toivottavasti vointi paranisi mahdollisimman nopeasti ja pääset testaamaan uutta kulkuneuvoa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...