banneri

lauantai 12. syyskuuta 2015

Ravintola Taikuri

Street foodia tarjoava ravintola Taikuri on avattu jo aikoja sitten. Moneen kertaan on pitänyt käydä katsastamassa, mutta jostain syystä on aina unohtunut.

Alunperin lähdin keskustaan ruosteisella sotaratsullani Street Food JKL -tapahtuman takia. Aikomukseni oli käydä haistelemassa tunnelmaa ja hoitaa päivä ruokapolitiikka jostain kojusta sen enempää asiaa pohtimatta.

Ruuan tuoksu tuli vastaan jo kolmikulman jälkeen. Kojuja oli varovaisen arvion perusteella toista kymmentä. Ihmisiä valui vastaan herkullisten annosten kanssa. Minä en kuitenkaan syönyt mitään. En viitsinyt jonottaa kojuille katsomaan, mitä ne myyvät. Kahdesta pystyin päättelemään muutaman metrin päähän, mikä on menu ja mitä se maksaa. Suurimmassa osassa tarjottavat ja hinta oli niin pienellä, etten nähnyt ja lopuilla pienellä ja sijoitettu etulaitaan, jossa jää jonon taakse piiloon. 

Menin Taikuriin, kun ruokaa kuitenkin kaipasin. Taikuri löytyy Forumin takaa bussipysäkkien vierestä. Ravintola on melkoisen pieni, mutta ainakin tänään lauantaina iltapäivällä sisälle mahtui kohtuullisen hyvin. Porukkaa oli, mutta istumapaikan löysin vaivatta.

Taikurin lista ei ole pitkä. Burgeria, pocketia, hodareita ja kouruperunoita. Suurin osa annoksista maksaa alle kympin, joten kalliista ruuasta ei ole kyse.

Otin pienen burgerin ja kouruperunat. Kouruperunoita on kaverit kehuneet ja ne oli todella hyviä! Burgerikin oli oikein maukas. Pihvi oli paksu, kasvikset tuoreita, juustoa ja majoneesia sopivasti. Sämpylä taisi olla koko jyvää. Sämpylä oli minun lautasellani pienoinen ongelma. Ilman hattua burgeri oli hyvää. Hatun kanssa en saanut syötyä ollenkaan. Vähän turhan paksu kansi mun makuun. 

Menen ehdottomasti toistekin. Hehkutettu kanapocketti jäi tällä kertaa maistamatta. Pikkuburgeri maksoi 6.90 ja kouruperunat burgerin kanssa 1,90. Ehdottomasti hintansa väärti!

Lauantai-iltapäivänä kannattaa varata aikaa hiukan. Jonotin tiskille melkein 10 minuuttia. Tilauksen jälkeen ruoka tuli pöytään alle vartissa, mitä pidin aika nopeana toimintana porukan määrään nähden. 

Käväiskää muutkin, kun kaupungissa rupee hiukomaan!


2 kommenttia:

  1. Saatoit olla samaan aikaan meidän nuorison kanssa, sain juuri samanlaisen annoskuvan puhelimeeni jokunen aika sitten :)

    VastaaPoista
  2. Se on paljon mahdollista. Yllättävän vähön nuorisoa oli liikkeellä. Pääosin perheitä lapsineen tai aikuisempaa väkeä ilman lapsia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...