banneri

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Uusi blenderi

Perun välittömästi kaikki pahat puheeni blenderien epäkäytännölisyydestä, surkeasta laadusta ja tolkuttoman vaikeasta käsitiskistä! Halpa laite on selvästi paska kaikilta ominaisuuksiltaan. Uusi hieno on näppärä ja helppo tiskata.

Sain blenderin sukulaisrouvalta, joka ei ollut koskaan sitä edes kokeillut. Lahjoittaja oli saanut koneen syntymäpäivälahjaksi. Yksi vika, tai hyvä ominaisuus terveelle, laitteessa on. Se on tukeva ja samalla pirun painava. Sekä moottoriosa että pelkkä kannu painaa sen verran, ettei 80+ sairas rouva saa sitä edes kaapista ulos. Lahja ei muutenkaan saajaa kiinnostanut, joten halusi siitä vain eroon.

Tuo on ihana! Ei nikottele yhtään, eikä lähetä varoituksia haisemalla sähköpalolta. Kannun pohjasta irtoaa teräosa yhdellä pyöräytyksellä ja tiskaaminen on todella helppoa. Edellistä sai sorkkia tiskiharjalla epätoivoisena todella pitkään ja aina jäi epäilys bakteeripesistä terien alla. Uusi ystäväni on nimeltään Bugatti Vela. Tuossa on erikseen ice-toiminto, jota en ole kokeillut.

Tällä viikolla en ole ehtinyt juoksentelemaan ollenkaan. Maanantai meni matkustaessa. Tiistaina käytiin kaverin kanssa vatustamassa ja loppupäivän suoritin hyötyliikuntaa huushollia jynssätessä. Suurinnosa oli vielä raakoja ja kypsät pieniä. Saldo jäi aika laihaksi. Eilisilta meni taas valmentaessa. Tänään kävin aamulla kaappien kimppuun, iltapäivällä roudasin vanhoja rättejä laatikkoon ja koitin miettiä, miten keittiöön saisi lisää tilaa. Illalla taas vesipelastamaan.

Sen verran vattuja löytyi, että täräytin ne smoothieksi. Vattuja, maitoa ja rahkaa. Kaikki pillillä ryystettävä maistuu paremmalta kuin juomalasista hörppimällä.


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sopii vitivalkoisen keittiön väripilkuksi oikein passelisti. Kannu on tosi iso, mutta ei vie keittokomeron tasolla yhtään enempää tilaa kuin edellinen surkea. Pystysuunnassa koko suurenee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Googlen mukaan volkkarin konsernia. Ehkä siinä on volkkarin moottori.

   Poista
  2. No ilmankos se heti hiveli silmääni :D Eikä värilläkään ole niin väliä, kunhan on punainen!

   Poista
 3. Komea vehje.
  Tänään samalla jättiläisaukolla meidän kanssa oli puoli Jyväskylää. Oli siellä marjojakin, sekä kypsiä että raakoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla einoikein hermo kestä vattujen keräämistä. Se on hidasta paikallaan seisomista. Mustikat ja puolukat voi vetää poimurilla ja sienien perässä voi kävellä turhaankin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...