banneri

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tiskirättejä taas kerran

Parissa päivässä puikoilta on tullut pari tiskirättiä ja yhden ponchon kaulus. Olin unohtanut tiskirätit ja ne on ainut asia, mitä saaja pyöreitä täyttäessään lahjaksi toivoi. Tuli vähän hoppu, mutta onneksi lankaa löytyi ihan Prismasta.

Kammottavasta kännykkäkuvasta huolimatta ylempi on vihreää bambua ja alempi vaalean sinistä. Vihreän malli oli neuloessa omasta päästä ja sinisen vieraasta.


Eilen oli tourilla välipäivä. Ikäviltä uutisilta ei välipäivänäkään säästytty. Tinkoff-Saxx -tiimin Ivan Basso keskeytti kisan. Häneltä löytyi kivessyöpä. Toivottavasti Basso tekee vielä paluun entistä vahvempana. Eilen siirryttiin vuoristoon ja sen kunniaksi kävin rasvaamassa oman vaihteettoman sotaratsuni kitisevät ketjut. Hetken ehdin eilistä etappia katsoa ennenkuin oli lähdettävä valmentamaan. Etapin loppu oli ollut Froomen näytöstä. Toivottavasti muiden kapteenina ajavien vaisut suoritukset oli vain ekan vuoristopäivän masennusta ja piristyvät vielä kisaamaan tourin voitosta. Tänään ajetaan 188 kilsaa vuoristossa. Froome taitaa jo kuvia.lla koko urakan voittoa.

Meillä on syöty lähinnä mustikka-smootieta. Olen taas jälkijunassa kaiken muodikkaan suhteen ja smoothiet on olleet mulle täysin mysteeri. Mustikkakauden pitäisi alkaa kohta ja pakastimessa on vielä viime kesäisiäkin. Kuvaa ja ohjetta ei tähän postaukseen tule. Ehkä nopein tapa täyttää vatsansa, jos on blenderi, joka hoitaa hommansa. Koneraukka pyörittää touria, sillä ei voi nyt purkaa järkkärin kortilta kuvia

1 kommentti:

  1. Ivan-parka.
    Toivottavasti kokonaiskisaan tulee jostain jännitystä. En ole Taivas-tallin suurin kannattaja.
    Meillä syödään smoothieita monena aamuna viikossa: marjoja, banaania, rahkaa tai jogurttia, hunajaa, muutama pähkinä ja surrurrur. Mustikoita näyttäisi tulevan runsaasti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...