banneri

tiistai 7. heinäkuuta 2015

Se toimii sittenkin!

Tour de Francea on ajettu jo 3. etappia. Onneksi en missannut enempää teknisiin ongelmiin! Meillä ei näy eurosport telkkarista, joten vaihtoehdot lähetyksen seuraamiseen kutistuu eurosport playeriin. Windows-käyttäjille tämä ei tuota minkäänlaista tuskaa tahi ahdistusta. Tarvittavat kilkkeet asentunee ihan näppärästi, mikäli mitään pitää edes asentaa.

Linux-käyttäjän osa ei ole yhtä ruusuinen, varsinkaan konekannan ollessa museoikäistä. Hajonneeseen koneeseen kaikki meni vahingossa suuremmitta ongelmitta. Toista kertaa yhtä onnellista vahinkoa ei tapahtunut ja erinäisten toimimattomien ohjeiden kokeiluun on mennyt 3 kolme päivää.

Androidille on oma appsinsa, joka ei ainakaan minun muuten ongelmitta toimivassa tabletissa lataa yhtään mitään. Yrittää kovasti niin pitkään, kun hermot kestää odotella, mutta valmista ei synny. Kännykän minikokoinen ruutu näyttää kuvan, mutta selostus on ruotsiksi ja sitä en pääse muuttamaan. En osaa ruotsia riittävästi ja suurin ilo lähetyksen seuraamisessa on Selinien selostus.

Nyt lähetys toimii! En tiedä tälläkään kertaa, mikä temppu loppujen lopuksi sai silverlightin toimimaan. Pääasia, että toimii. Yksi ongelma vielä jäi. Jouduin vaihtamaan käyttöjärjestelmän tuoreempaan ja kone ei enää anna pakottaa volyymiä yli 100%. Selostuksesta saa selvää, mutta kaipaisin lisää ääntä. No tällä mennään.

Monena päivänä on ollut tarkoitus tehdä salmiakkimarenkia. En ole ehtinyt, enkä saanut aikaiseksi. Ehkäpä huomenna tai loppuviikosta.


4 kommenttia:

 1. Hyvä, että toimii!
  Mä en ole tosiaan koittanut pitkään aikaan, toimiiko iPadin Player-appsi. Museoikäinen digiboksi-Handan ja parinsa museotelkkari toimivat toistaiseksi, kop, kop.
  Surettaa niin kovasti kaikkien eilen jättikolarissa itsensä satuttaneiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänetkin sain siirtämällä telkkarin piuhan yltämälle. Pitää muistaa säätää volyymi normaalille, etten illalla herätä koko taloa telkkarin puolelle vaihtaessa...

   Poista
 2. Minulla toimi viime vuonna iPadissa oikein hyvin, nyt en ole saanut tosiaan tiliä aktivoitua ja sitten passivoiduin yrittämiseen. Mutta katson telkkarista :) Kiva, että sinullakin toimii!

  VastaaPoista
 3. Kuva pätkii noilla vanhoilla rouskuilla ja telkkarikin pätkii. Se ei ymmärrä pysyä päällä, kun tulee vaan tiertokoneesta ääni ja menee noin 10 minuutissa virran säästöön. Ärsyttävää. Yle puhetta kuunnellessa samaa ongelmaa ei ole, vaikka kuvaa ei mukana tulekaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...