banneri

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Perunoita, kanaa ja kastiketta

Aamupäivällä huristelin pyörällä keskustaan kiertämään vaatekauppoja. En edes muista, milloin viimeksi olisin keskustassa liikkeisiin poikennut. Luultavasti ainakin 5 vuotta sitten. Muutaman kerran vuodessa kuljen kävelykadun läpi, mutta shoppailusta en pidä. Nyt oli pakko mennä ostamaan mustat housut hautajaisiin.

Aika ei ollut erityisen otollinen. Kaikissa halvemmissa liikkeissä oli kyllä alennusmyynnit menossa, mutta edelleen kaupat pursuaa värikkäitä kesähepeneitä. Tavallisten mustien housujen löytäminen oli todella vaikeaa. Kekäleeltä olisi housut löytynyt minuutissa, mutta ei käytettävissä olevan budjetin puitteissa.

Onneksi ystäväni lupautui mukaan personal shopping assistantiksi. Loppujen lopuksi ostin ensimmäiset sovittamani ja ystäväni rekistä syliini tyrkkäämät housut. Kierrettiin monta muutakin kauppaa parempien toivossa. Löydetyt oli ihan jees. Kokoa pienemmät olisi ehkä istunut paremmin. Ei voi tietää, kun ei ollut, mistä sovittaa.

Paidan löysin kaapista ja se passaa, kun nyppii karvat pois. Kengät on vielä vähän ongelma. Kävelykengät olis priimaa, mutta ne puristaa. Joko käyn ostamassa tummat ballerinat tai yritän lainata äitiltä.

Lautaselle päätyi perunoita, bechamel-kastiketta ja kanaa. Ohje bechamel-kastikkeeseen löytyy mm. tästä blogista muutaman päivän takaa. Kastiketta maustoin curryllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...