banneri

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kokkikartanon tulinen makkarapasta

Söin tulisen makkarapastan mukana sanani. Keväällä sain yhteydenoton valmistajalta. Jos samassa vuokassa on kaksi himoitsemaani asiaa, chili ja chorizo, halusin maistaa ennenkuin muistin, etten eineksiä mainosta.

Snellman mainostaa tulista makkarapastaa suomen tulisimmaksi valmisruuaksi. Mä tykkään chilistä, mutta en ole supertulisen ruuan ystävä. Chilin määrä on mun suulle oikein passeli. Se ei mene överiksi, mutta lautasella on makua. Vuokassa on pastaa, arrabiata-kastiketta ja kotimaista lisäaineetonta chorizoa.

Einekseksi tulinen makkarapasta on hyvää. Yleensä einekset on mautonta mössöä. Tässä ruuassa pasta oli pastaa ja tunnistettavissa pastaksi, kastike kastiketta ja chorizo chorizoa. Chorizo ei ole parhaimmasta päästä maistamiani chorizoja, mutta ei se oleellisesti häirinnyt. Söisin ihan mielelläni toistekin, kun ei tarvinnut itse maksaa. Prismassa 700g vuoka maksoi 6,99e. Valmisruuaksi sen hintaista, että kahdesti joutuisin miettimään hyllyllä mikroruuan ja pitsan tilaamisen välillä.

Kuvaa en saanut otettua. Tai sain 23 kuvaa, mutta en ilkeä niitä julkaista. Kuvitelkaa pennepasta, tomaattikastike ja chorizon palat lautaselle.

Tourilla ajetaan 9. etappia, 28 kilsan joukkueaika-ajoa. Kirjoitushetkellä 7 joukkuetta on startannut ja vielä lähdössä. Ei spoilauksen pelkoa siis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...