banneri

torstai 23. heinäkuuta 2015

Kanapatonki

Maanantaina ostin broilerin koipia ja niitä popsin alkuviikon. Säännöllisesti ostan niitä ja koskaan en tiedä, mitä niille tekisin. Heitän ne uuniin, revin lihat irti. Sen jälkeen mietitään. Koipien jämät meni patongin väliin.

Harvoin teen täytettyjä leipiä. Olisin voinut hoksata ne aikaksemminkin. Kuljen yhteen harrastukseen ystäväni kyydissä. Aikataulu on niin tiukka, ettei hän ehdi töiden jälkeen syömään ennen lähtöä. Minä syön aina ennen lähtöä välipalaa. Vihdoin tajusin, että samalla vaivalla laitan väliöalan molemmille ja sellaisessa muldossa, että sen voi ajaessa syödä. Bensarahaa ei suostu ottamaan, mutta leipä maistui kyllä.

Kisailtiinkin rakkaanparhaan ja nokkelimman kanssa. Viimeinen mahdollinen kisa, voitto ja kotiin tulin tottelevaisuusvalion kanssa. Olen taas kavereille kakun velkaa.

Tourin kaksi viimeisintä etappia on jäänyt kokonaan katsomatta muiden kiireiden takia. Pelihän on ollut selvä jo pitkään, joten ei hirveästi harmita.

Eväspatonki
Kypsää kanaa
Maustettua tuorejuusto
Kurkkua
Tomaattia
Salaatin lehti

Halkaise patonki, mutta jätä kiinni toisesta laidasta. Voitele tuorejuustolla ja täytä.
2 kommenttia:

 1. Isosti onnea TVA:lle!
  Ranskan kiertoajelu on vähän turhan selvä peli. Olen keskittynyt katselemaan maisemia ja Saganin ajamista irtiotoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ranska tutuksi -kierros kaikkineensa tänä vuonna. Jännittänyt ei ole kuin kolarien kohdalla. Voisi jopa luonnehtia tylsähköksi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...