banneri

torstai 19. maaliskuuta 2015

Uusi lelu

Hankin tänään uuden perheenjäsenen, Lenovo TAB A10 tabletin. Olen täysin rakastunut tähän laitteseen, vaikken oikein tiedäkään, mitä tällä voisi tehdä. Sängyssä surffailu ainakin onnistuu mukavammin kuin ison läppärin kanssa. Kaikenlaisia appseja ainakin on tarjolla ja melko monta hyödylliseltä tuntuvaa kerkesin jo asentaa. Mm. bloggerin appsin, jolla tätä tekstiä naputtelen. Vähän vaikealta tämä varsin rajallisella käyttöliittymällä tuntuu. Enköhän jatkossa oikeat postaukset edelleen kirjoita ihan oikealla koneella.

Tässä huono kuva uudesta ystävästäni, sillä en voi tabilla ottaa kuvaa itsestään. Täytyy käyttää surkean surullista kännykkäkameraa. Jännittää, saanko kuvan liitettyä mukaan.

3 kommenttia:

 1. Onnea uudesta lelusta. En mäkään jaksa Wordpressin appeilla blogata kuin korkeintaan reissussa lyhyitä juttuja. Parin päivän reissussa tabletti on kätevä, ei tarvitse kantaa läppäriä latureineen. Google Driven avulla lähes kaikki tarvittavat tiedostot kulkevat mukana. Tabletti on myös hyvä kaveri keittiössä reseptien seuraamiseen.

  VastaaPoista
 2. Juuri samoissa töissä minullakin iPad on kuin luimupupulla, tökkään padin puukauhojen törröttäviin väleihin ja se on keittokirjatelineeni sitten. Hyvin lyhyitä postauksia viitsin tabletilla tehdä ja pitää muistaa, että jos sellaisen tekee, ei pidä mennä myöhemmin korjaamaan typoakaan, jostain syystä kajoaminen muuttaa postauksen päiväyksen korjaushetkeen. Varmaan joku asetusjuttu, jota en osaa. Netflixiä katson tabletilla ja Eurosport Playeria kesällä. Muuten sunnuntaina tulee Milano-Sanremo, jossa on kaikki suloisimmat pyöräilijät! :D

  VastaaPoista
 3. Keittiössä oon käyttänyt kännykkää, mutta eihän pientä ruutua voi vilkaista vaan kädet pitää pestä kesken kaiken mahdollisen.

  Taitaa jäädä sunnuntain pyöräilyt näkemättä, kun ajattelin suunnata messuille.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...