banneri

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kirja- ja lemmikkimessut

Kävin messuilla ulkoiluttamassa kameraa. Pelkäksi ulkoiluttamiseksi jäi, sillä muistikortti jäi kiireessä tietokoneeseen. Muutamat kuvat on huonoa kännykkälaatua.

Viinimessut olisi ollut eilen. Tänään tarjolla oli vain kirjoja ja eläimiä. Minun makuuni aika aneemiset messut. Lemmikkipuolella oli tarjolla koiranpentujen näyttelyä, kissojen, kanien, jyrsijöiden ja muiden ötököiden esittelyä ja lukuisis eläintarvikemyyjiä ja esittelijöitä.

Kirjamessuilla luonnollisesti oli kirjamyyntiä, jotain kirjailijoiden puheenvuoroja, kansanedustajaehdokkaita ja Riihivuoren kesäteatteri promosi ensikesän Pirunpelto-näytelmää.

Muutamia tuttuja tuli nähtyä, jonkin aikaa jaksoin kierrellä, kävin kuuntememsssa Haavistoa ja lähdin kotiin. Muutaman surkean kuvan sain kännykällä.

Kirjamessuja

FrettiRiihivuoren kesäteatterin lavasteita?

Pekka Haavisto ja vihreiden ehdokas Touko Aalto
Kerkesin vielä kattomaan eurosportilta Milano-San Remo pyöräilyä.
4 kommenttia:

 1. La Primavera -ajelua San Remoa kohti täälläkin kytätään. Huomasin juuri, että kyllä tuota saksankielistä selostusta ymmärtää aina vaan paremmin. Selineitä on kyllä ikävä...
  Fretit ovat kyllä hauskan näköisiä otuksia - mutta ehkä mä silti odotan omaan koiratuholaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fretit haisi pahalta. Tai ainakin se niiden aitaus oli kuin viikon siivoamatta oleva kissan hiekkis. En ottais kyllä kotiini. Se toinen kaii oli kesy, kun lapset sitä silitteli. Toiseen ei saanut koskea.

   Poista
  2. Nyt on molemmat Selinit äänessä ja just mietittiin, että kuuntelumukavuus ei vain kaksinkertaistu, kun Cristiankin on mukana, se lisääntyy vielä enemmän, kun tulee vuoropuhelua, tietoa ja anekdootteja.

   Poista
  3. Näätäeläimet taitavat kaikki haista pahalle. Mulla oli junnuna kissa - hiekkalaatikon tyhjentäminen ei ole hyvänhajuista puuhaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...