banneri

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

MasterChef VIP

Masterchefin seuraava kausi alkaa 10.2, tällä kertaa kotimaisten julkkisten voimin. Kaudella nähdään 18 kilpailijaa, jotka kokkaavat Tomi Björkille ja Henri Alenille. Osallistujat voi tsekata nelosen nettisivuilta.

Kisa poikkeaa edellisistä kausista. Aiemmin tittelistä kisattiin tehtävä toisensa perään kaikkien osallistuessa varsinaiseen tehtävään ja huonoimmat annokset tehneet kisasivat painetehtävässä. Julkkisversiossa ensimmäisiin kuuteen jaksoon osallistuu kolme kisaajaa per jakso ja yksi pääsee jatkoon. Viimeisissä neljässä jaksossa pudotetaan kisaajia ja ratkaistaan voittaja.

Rehellisesti voin sanoa pettyneeni tämän vuoden kisaan jo ennakkoon. Julkkisten välisiä mittelöitä on tv pullollaan jo ihan hirveästi. Aikaisemmilla kausilla on ollut kiva seurata kilpailijoiden aitoa intoa ruuanlaittoon ja todelliseen haluun kehittyä viikko toisensa jälkeen. Käytännössä kaikki finalistit ovat halutessaan voineet vaihtaa alaa ruuan pariin ja moni on niin tehnytkin. Julkkisten tynkäkisassa ei tulla näkemään kovinkaan kummoista kehitystä. Väittäisin, ettei yksikään osallistujista pidä kisaa mahdollisuutena uudelle uralle. 

Katsonhan tätä koko kevään kuitenkin, vaikka en ihmeitä odota. Ennakkoon suosikkini olisi Manuela Bosco. Valitettavasti en usko vegaanin todellisiin mahdollisuuksiin kisassa, vaikka tiedän Manuelan olevan hyvä ruuanlaittaja.


7 kommenttia:

 1. Ohjelman rakenne kuulostaa melko samalta kuin brittiversio julkkis-hyväntekeväisyyskisassa. En niistä ole oikein jaksanut kiinnostua. Nyt on onneksi juuri alkanut 2014 Australian Masterchef, jossa on palattu takaisin hyvään, sympaattiseen tapaan tehdä tätä ohjelmaa. Edellisen kauden jenkkeily on jäänyt taakse, hieno homma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on mennyt ihan ohi, että uus aussikausi on menossa!

   Poista
 2. Meillä katsotaan vain Ruotsin mestarikokkiohjelmaa, jota tuomaroivat sympaattinen Markus Aujalay, legenda Leif Mannerström ja uusi tuomari Mischa Billing.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miltä kanavalta ruotsin mestarikokki tulee? Ihan tuntematon ohjelma.

   Poista
  2. Ruotsin TV 4 - meillä on Svea-paketti, jotta voi seurata alppihiihtoa (ja tuota Mästerkockia) paremmilla selostajilla. Noiden lisäksi meillä ei telkasta katsokaan kuin pyöräilyä.

   Poista
 3. Suomessa tosiaan näytetään aivan liikaa julkkisjuttuja telkkarista. Oikein ahdistaa. Meinaan kyllä skipata tämän vuotisen Suomen masterin koska aussiversio on oikeasti maailman paras! Toivoisin, että Suomessakin tehtäis samanlaisella konseptilla ohjelmaa. Suomen mc on vaan halpa kopio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muakaan toi kiinnosta, mutta itseni tuntien möllötän koomassa silmät telkkaria kohti kuitenkin :D Aussi-versio on kyllä ihan omaa luokkaansa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...