banneri

torstai 15. tammikuuta 2015

Just another spinach and cheese sauce

Ystäväni on ehdolla tulevissa eduskuntavaaleissa. Ilmoittauduin tukiryhmään, koska pidän hänen ajatuksistaan. Toisaalta kiinnostaa nähdä vaalityötä toiselta puolelta. Tämä on todennäköisesti elämäni ainut tilaisuus asiaan tutustua. Ei huolta, en aio postata vaalimainoksia jatkossakaan.

Tänään on ohjelmistossa ollut ampumahiihtoa. Viestit on vähän tylsiä katottavia, kun suomalaisilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Tätä kirjoittaessa Suomi on sijalla 17. ja kolmas osuus menossa... Yhden työhakemuksen taas laitoin, mutta tiedän jo etukäteen olevani aivan täysin ylikoulutettu. Haastattelukutsua ei tule, koska ilmoituksessa haluttiin soveltuvaa ammatillista tai korkeakoulututkintoa. Valtion virastossa tulisin ihan liian kalliiksi, kun aikaisempi työkokemus olisi pakko ilmeisesti ottaa palkassa huomioon.

Tänään piti olla ruokana fish and chips. Ei ollut, kun ahvenfileet on edelleen umpijäässä. Nostin ne kuitenkin jo pakastimen ulkopuolelle. Päivä se on huomennakin... Suunnitelmamuutos eli jotain kastiketta. Mulla on kaksi ruokaa, joita teen jatkuvasti. Erityisesti nämä sopii siihen tilanteeseen, kun ei oikein ole mitään, on jo hirveä nälkä tai ei jaksa miettiä. Toinen on linssikastike ja toinen pinaatti-juustokastike. Tänään vuorossa oli pinaattijuustokastike. Kavereiden mielestä linssikastike pitäisi syödä riisin kanssa ja pinaattijuustokastike ehdottomasti kera pastan. Minä keitin taas pottuja. Pinaattikastiketta on viimeksi syöty joulukuussa, fetan kanssa lokakuussa.

Tänään kastike valmistui sipulista, kermapurkista, pinaattipussista ja arkijuuston jämistä kuutioituna.Mitä muut syö silloin, kun jotain pitää saada lautaselle kohtuullisen ripeästi ja aikaa tai intoa ei juurikaan ole?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...