banneri

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu

Hyllyt on edelleen lattialla ja seinissä ei ole ainuttakaan reikää. Homma ei oo taas edennyt ihan Strömsön tapaan. Ensin ei ollut ruuveja. Seuraavassa vaiheessa oli liian lyhyitä ja liian pitkiä ruuveja. Olemme edenneet vaiheeseen, jossa seinään porattavat ruuvit on sopivankokoisia ja puolet levyjen kiinnitykseen käytettävistä on liian pitkiä. Joudun käymään Biltemassa vielä kerran.

Suurin este tällä hetkellä on vatupassin ja lyijykynän puute. Mielelläni poraisin levyt kerralla suoraan. Ei oo ihan helppo homma yksinään kahdella kädellä ilman vatupassia akkuporakone hampaiden välissä. Kai pari levyä saa suoraan mittanauhallakin.

Mulla on taas uusi addiktio. Pitkään pysyin pois Pinterestistä, enkä tajunnut ollenkaan sen hienoutta. Nyt olen tajunnut ja viettänyt tästäkin viikosta tuntikausia Pinterestin selaamiseen. Tämä addiktio sai alkunsa ystäväni luona. Hän erehtyi esittelemään mielenkiintoisia askartelujuttuja. Tulin kotiin ja naputin hakuun "DIY sisustus". Seuraavista tunneista ei olekaan kuin hataria muistikuvia.

Pinterest on ihan mieletön ideoiden lähde ja ajatusten aarreaitta. Huikea määrä kuvia ja inspiraatioita ihan mistä tahansa aihepiiristä! Aika kuluu selatessa pelottavankin nopeasti.

Tiedättehän sen tunteen, kun muutaman päivän selaamisen jälkeen pää räjähtää kaikista "toi on ihan pakko saada" -ideoista? Olo on tällä hetkellä juuri sellainen. Järkevä realistini koittaa muistuttaa, etten oikeastaan ole käsistäni kovinkaan kätevä. En myöskään omista edes sahaa ja olen liian laiska aloittamaan mitään ihmeempiä projekteja. Todellisuudessa tuskin tulen toteuttamaan kovinkaan montaa tuunausprojektia tai askartele itse yhtikäs mitään. Mutta ainahan saa haaveilla, mitä tekisi, jos ylipäänsä tekisi mitään.

Kauniita kuvia on aina kiva katsella ja haaveilla. Halvempaakin tämä mun virtuaalisisustaminen on kuin kaupoissa kiertely. Tee se itse -projektien ihailu ja selailu on myös hyvin turvallista. Niitä ei ole amazonissa tilaa-nappulan vieressä.

Ruokabloggarin ei kannata mennä pinterestiin ja kirjoittaa hakusanaksi food art. 

4 kommenttia:

 1. Taas yksi somemuoto, mihin en ole kurkannutkaan :D Olen kyllä ihan dinosaurus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on aika mielettömiä ruokakuviakin... voi olla, että kasvan jouluun mennessä lopullisesti näppikseen kiinni :D

   Poista
 2. Nikkarointi on kyllä aikaa vievää puuhaa ja rautakaupat kiinni aina, kun sieltä jotain tarvitsisi. Me olemme viime viikkoina todenneet, että tämä kämppä on sitten meidän ""omakotitalomme", säätäminen on näillä näkyminen loputonta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, miksei starkki ja k-rauta ole sunnuntaisin auki. Sunnuntaina olis ihmisillä aikaa lähtee rauhassa käymään rautakaupassa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...