banneri

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Syksy

Syksy tuli tänään. Ilmeisin merkki syksystä on kylmä tuuli. Aamupäivällä oli vielä ihan täysin kesäkeli. Hetkessä aurinko meni pilveen ja alkoi tuulla. Lämpötila laski kahvi- ja ruokatunnin välillä reilut 10 astetta. Sadekuuron jälkeen paistoi aurinko, mutta lämpötila jäi reilusti alle 15 asteen. Tuuli oli syksyisen vaativa ja kylmä puhaltaen kesää kauemmaksi.

Muita oman elämäni selviä syksyn merkkejä on kattolampun sytyttäminen iltaisin, villasukkien aloittaminen, töiden hakeminen ja tietysti säilöminen. Kattolampusta paloi hehku ja en muistanut ostaa uutta. Säilömisen aloitin jo helteiden aikaan ja se jatkuu koko syksyn. Hilloja, kurkkuja, tomaatteja. Myöhemmin jatketaan sienillä.

Syksyn ensimmäiset villasukat aloitin päivällä. Olen ihastunut kärjestä aloittamiseen. En ole erityisen taitava neulomaan, enkä ymmärrä monimutkaisia ohjeita. Kärjestä neulominen on oikeasti todella helppoa! Minä vihaan kärkikavennuksia ja kärjestä aloittaen niitä ei tarvitse tehdä. Helppo ohje löytyy mm. tästä.

Dropsin Fabelia
Töitä pitäisi taas hakea. Määräaikainen pesti päättyy kohta puolin. Taas hakemuksia toisensa perään, eikä ne johda mihinkään. Ajoittain käydään jutustelemassa työvoimaviranomaisten kanssa ja hohhoilemassa, kun on korkeasti koulutettu, kielitaitoinen, fiksu, paljon työkokemusta ja lässyti lässyti.

Otetaan vinkkejä vastaan, mistä löytyisi työpaikka laiskalle ja tyhmälle, joka ei osaa edes pannaria paistaa.


Tämä ei liity yhtään mihinkään, mutta liitämpä tähän silti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...