banneri

lauantai 9. elokuuta 2014

Sisustusunelmia

Luultavasti olen seonnut ihan lopullisesti. Siis pimahtanut, kajahtanut, muumit on lähteneet laaksosta jne. Kaikkea muuta olen voinut kuvitella itseni tekemästä, mutta en todellakaan koskaan kuvitellut surffaavani viikon DIY decoration sivustoilla. 

Mä en ole koskaan ollut mikään varsinainen sisustaja. En ymmärrä sisutamisesta mitään, tyylitajua ei ole, sommittelu on hepreaa ja makukin suorastaan kummallinen. Tähän astisesta sisustusinnosta kertoo ehkä eniten se, etten ole vieläkään saanut edes verhoja ikkunoihin... Muutin toukokuussa (vuosi sitten).

Olen ajatellut asioiden kiinnittämistä seinään ja vähän muitakin sisustuksellisia ratkaisuja, mutta kaikki on aina kaatunut ennen varsinaista ajattelua ikuisuusongelmaan eli akkuporakoneen puutteeseen. Nyt minulla on akkuporakone lainassa ja voisin porailla miljoona reikää betoniseiniin. Välittömästi porakoneen mukana tuli hulluus.

Jostain on nyt yhtäkkiä puskenut sisustuskuume. Ihan ensimmäisenä olen hommautumassa eroon tietokonepöydästä, jolla en ole koskaan pitänyt tietokonetta. Se on iso, ruma ja vie ihan järkyttävästi tilaa. Tilalle haluan ihan tavallisen ruokapöydän ja pari tuolia. Jos lähistöllä jonkun pitäis päästä eroon pöydästä ja tuoleista, vinkatkaa niin tulen noutamaan.

Seuraavaksi lähtee iso ja ruma nojatuoli. Olen saanut sen kaverilta ja en ole koskaan siinä istunut. Nojatuolin ainut tarkoitus on kerätä romua. Siihen on niin helppo heittää käsistään kaikki tavarat puolipitoisista vaatteista ilmaisjakelulehteen. Tuoli vaan imee tavaroita puoleensa. Se on vielä järkyttävän rumakin.

Kolmantena lähtee pieni lipasto. Aikaisemmin se toimitti tv-tason virkaa. Sain uuden taulutv:n ja sille pitää hommata oikea taso. Tai oikeastaan tehdä.

Seinälle haluan pari hyllyä koristeesineille ja koiran palkinnoille. Onneksi se on koira, eikä ymmärrä mitään vitriineistä. Vitriini ei vaan mahdu tänne, vaikka olis kuin ihana ja nätti. 

Pää tursuu ideoita! Kellarissa on pari lastulevyistä räjähtänyttä mappihyllyä, joita olen roudannut mukana muutosta toiseen. Niistähän saa vaikka mitä! Ens viikolla on tilipäivä, joten voi mennä ostamaan sahan, hiomapaperia, ruuveja ja mustaa spraymaalia.

En suosittele kenellekään facebookin kierrätysryhmiä, handimania.comia tai pinterestiä. Pyykit jää pesemättä, ruoka laittamatta ja koira lenkittämättä, kun ihailee toinen toistaan hienompia käsitöitä.

Kuva varastettu handimania.comista
Ens viikonloppuna en vielä ehdi tästä aloittamaan. Maanantaina vasta. Ihan ensimmäisenä iskin silmäni tähän ja sen jälkeen noin miljoonaan muuhun tee-se-itse -juttuun.

Ideahan on varsin yksinkertainen. Todella näppärä idea pieneen asuntoon. Mikä parasta, kissa ei saa kaadettua upotettuja kukkaruukkuja. Vähän pelkään, että tästä tulee yhdistetty kukkateline ja kissan keinu.

Kiireisin oikeastaan on tv-taso. Tällä hetkellä tv on ruuvattuna pienen lipaston kansilevyyn kiinni. Yöpöytä koon lipasto on aivan liian pieni tuon kokoiselle tv:lle. Lipasto on kauhean rumakin. Hävitän varmaan senkin, jos sitä ei saa nätisti maalattua valkoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...