banneri

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Amppeliaskartelua

Tänäänkin on ollut vallan erinomainen päivä. Hyväntuulisuus ja energisyys meinaa hirvittää jo itseänikin. Yksi todella iso stressi on poistunut lopullisesti. Selvästi vaikuttaa mielialaan heti yhden hyvin nukutun yön jälkeen.

Ulkoiltiin aamulla ensimmäisen kerran jo kuuden jälkeen. Ihan vain siitä ilosta, että heräsin taas pirteänä ja mikään pakko ei olisi ollut nousta. Aikaisissa viikonloppuaamuissa on vain se ongelma, että tehokkuuspuuskaa ei pääse heti hyödyntämään. Kerrostalossa ei voi imuroida sunnuntaina klo 7.

Vietettiin siivousaamupäivää. Putsasin eiliseltä jääneen toisen sienikassillisen ja nyt hukun sieniin. Iltapäivällä askartelin vihdoin amppelit kukkaruukuille. Mitään ruukuissa ei vielä kasva. Kiitos vaan karvaisille ystäville, jotka ovat yksi kerrallaan syöneet kaikki huonekasvit. Kavereilta onneksi saa aina uusia pistokkaita syötyjen tilalle. Amppeleihin istutettaviin ei ahneet possut pääse käsiksi.

Iltapäivällä tulee urheilua monesta tuutista. Melkein tuli valinnanvaikeus, seuraisiko Vueltaa, koripalloa vai maaottelua. Tekniikka päätti puolestani, ettei meillä tänään näytetä kuin koripalloa kakkoselta. Koneraukkani ei tänään jaksanut eurosport playerin streamiä ladata. Kännykässä toimii, mutta selostus on ikuisesti ruotsiksi.

Amppelit on todella helppoja solmia. Yksinkertaisinta on käyttää trikoista matonkudetta tai leikata joku vanha trikoovaate suikaleiksi. Matonkuteita minulla ei ole. Sopivan värisiä tuhottavia trikoovaatteitakaan ei kaapista sattunut silmään. Solmin amppelit  ylijäämälangasta. Nämä langat ovat hamppua. Todella helppo ohje löytyy täältä. Ruukut maksoi muutaman kymmenen senttiä/kpl Ikeassa.

Ruokaahan meillä ei tällä hetkellä voi laittaa ollenkaan. Kaikki tasot on täynnä kuivamassa olevia sieniä. Tilanpuutteeseen kylvin sieniä kaikki uunipellitkin täyteen ja tungin uuniin kuivamaan. Uunia en laittanut päälle. Saatan kuolla nälkään ruokavuorten keskelle.

Huomenna hyllyjä seinälle. Muutama roskiksesta pelastettu esine kylpee soodassa. Toivottavasti puhdistuvat :) Niistä huomenna tai ylihuomenna.

Ylimääräiset rönsyt täytyy vielä siistiäPS. Ihan ite akkuporakoneella pistin ruuvit lautaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...