banneri

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ikeaa

Ystävän kanssa käännettiin auton nokka jo aamulla Savon suuntaan. Koirat kyytiin ja kisaamaan. Molemmilla aivan penkin alle. Helteestäkö johtui vai mistä lie, mutta molemmilta koirilta aivan ala-arvoiset suoritukset. Sellasta sattuu. Shoppailuhan piristää aina.

Eihän Kuopiossa voi käydä käymättä Ikeassa? Mihinkään ei ollut enää kiire ja ystävän muksu mummolassa aamuun saakka. Mistään ei ollut puutetta Kuopioon lähtiessä, mutta Ikeassa tarpeita yllättäen tulee. Ei me kauheesti edes shoppailtu. Enemmän vaan kateltiin ja hipisteltiin. Molempien ostokset maksoi yhteensä parikymppiä, joten mitään törsäystä ja kulutusjuhlaa ei vietetty.

Tärkein hankinta tältä reissulta oli mortteli. Edellisellä Ikean keikalla yritin ostaa, mutta ne oli loppu. Nyt onneksi sattui silmään. Morttelista olen haaveillut pitemmän aikaa, mutta muissa liikkeissä ne on olleet kalliita. Eihän kympillä ihmeellistä laatua saa, mutta eiköhän tuo mun käyttöön riitä oikein hyvin.Vitosen tarjotin oli niin pirteän söpö, että se oli pakko saada. Helpottaa myös sängyssä syömistä, kun lautaset ja lasit pysyy paremmin pystyssäLoput ostokset koostui mm. nuolijasta (edellinen vähän suli, kun kokeilin sen soveltuvuutta paistinlastaksi), euron kastelukannusta ja eväsrasiasta. Pussilakanoita myös katselin, mutta ei ollut tällä kertaa mitään pakko saada -settiä.

1 kommentti:

  1. Mortteli olisi itsellänikin ostoslistalla, pitäisiköhän siis pyörähtää Ikeaan! Kivannäköinen ainakin kuvassa, kerro oletko tyytyväinen kun ehdit testata :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...