banneri

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Meet Miss Kirveli ja hänen ystävänsä


Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän. Tuuli oli viiltävän kylmä ja pureutui luihin ja ytimiin asti. Aurinko! Tuuli muistutti, ettei vielä kannata luopua piposta ja kalsareista, mutta kesä tulee. Aamupäivän katselin vaalean sinisellä taivaalla lentäviä lokkeja. Niilläkin oli selvästi kevät puuhat mielessä.

Ihanaa, meillä vihertää! Useammassa purkissa on alkuja näkyvissä. Toivottavasti näistä tulee jotain syömäkelpoista kesän mittaan. Nyt on oikeasti kevät!

Tähän mennessä päänsä nostaneet on kirveli, punabasilika, pikkubasilika, sitruunabasilika ja korianteri. Korianteri näyttää huolestuttavalta. Muutama 5 senttinen heinä purkissa rehottamassa. Vähän vaikea uskoa, että muutamasta heinästä korianteripehko kasvaisi, mutta katsotaan.

Kirvelistä mulla ei ole mitään tietoa, mitä sillä voisi tehdä. Ilmankos se pisimmäksi onkin kasvanut. Koska siihen oli siemeniä, tottakai kylvin sitä ja jälkikäteen katsoin wikipediasta, mikä rehu se on. Yrtti kuin yrtti. Maistellaan ja kokeillaan, jos tulee jotain maistamista. Pitäis olla helppohoitoinen ja viihtyä varjossakin.

Salaatti on samanlaista heinää. Se selvästi vihaa mua. Samoin kävi viime vuonnakin. Ehkä kokeilen kesemmällä uudestaan suoraan ulos isoon laatikkoon.

Tekis mieli laittaa lisää kaikenlaista, mutta tilanpuute rajoittaa edelleen :( Tomaatit olen päättänyt hakea valmiina taimina

Pitäis roudata töistä parempaa multaa lapsukaisten kasvun tueksi. Multa onkin ainut positiivinen asia kurjassa työpaikassani. Sitä sillä tontilla riittää ja sitä on saatavana niin paljon kuin jaksan autoon lapioida. Työpaikan ongelma siis on töiden puute. Kun ei ole mitään, mitä minä voisin tehdä.

Tietokone juonittelee. Se ei tunnista massamuistilaitteita eli en saa järkkäristä kuvia ulos. Tänään en jaksa sitä ruveta fiksaamaan. Paskoja kännykuvia tarjolla. Sori vaan molemmat lukijat.

Miss Kirveli

Korianteri näyttää vähän kurjalta heinältä

Pikkubasilika

Punabasilika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...