banneri

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Boikotoin ostohyvitys.fitä

Tämä ei todellakaan ole sponsoroitu yhteistyöpostaus. Päinvastoin, kohtuullisen ärsytettynä kirjoitettu oksennus.

Useammasta lähteestä on tarjottu yhteistyötä otsikossa mainitun firman kanssa alle puolen vuoden sisään. Ensimmäisellä kerralla tarjottiin suklaalevyä palveluun rekisteröitymisestä ja kirjoittamisesta. Välillä on tarjottu vähän sitä sun tätä, mutta viimeisin sai jo mut raivon partaalle.

Tuorein yhteistyötarjous oli tuplabonukset ensimmäisestä tilauksesta. HEI HALOO, ONKS VALOO? Mikä valopää siellä oikein suunnittelee markkinointia? Ei kai oikeasti kukaan typerys kuvittele, että omilla rahoillani tilaisin firmaltasi tuotteita, joita en tarvitse? Sen jälkeen käyttäisin vielä vapaa-aikaani mainostaakseni palveluasi, jonka kokeilemisesta maksoin? Bisnes nyt vaan ei pyöri niin, että pyydetään bloggaajat yhteistyöhön ja tilaamaan tavaraa omalla kustannuksellaan. 

Minä en koskaan ikinä milloinkaan tule käyttämään kyseistä palvelua. Ihan mielelläni jätän verkko-ostoksista kertyvät pikkubonukset keräämättä ihan sen takia, ettei euroakaan minun rahoja mene tämän firman taskuun.


Mä tykkään yhteistyöjutuista ja niistä on kiva kirjoittaa. Kaikki muut kuviot on olleet aina täysin asiallisia ja molemmin puolin reilu peli. Vastapuoli ei vaadi mitään muuta kuin tiettyyn päivämäärään mennessä rehellisen mielipiteen. Minä tarjoan vapaa-aikaani. Yhteistyöpostaukset ei nimittäin synny tunnissa, eikä kahdessakaan, vaikka käntyn ohjeen ja kuvan julkaisee vartissa. Raha ei ole koskaan vaihtanut omistajaa, eikä raha virtaa ostohyvitys.fin kassaan.

PS. Pussiin itämään laitetut siemet homehtui. Mitäpä muuta niiltä olisi voinut odottaa.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...