banneri

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Blogin 1. syntymäpäivä

Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postauksen tähän blogiin.

Syntymäpäivää on vietetty niinkin railakkaasti kuin siivoamalla ja sen jälkeen sotkemalla mullan kanssa.

Purkkeihin meni mm. korianteria, rakuunaa, kolmea sorttia basilikaa, minttua ja salaattia. Edelleen sormet syyhyäisi laittaa lisää, mutta sijoituspaikkaa ei tällä hetkellä ole lisäistutuksille.

Irtonaisia purkkeja en voi jättää ikkunalaudoilla tai pöydille, kun kissa pudottelee kaiken mahdollisen. Äsköiset kylvöt sijoitin purkeineen ja aluslautasineen pahvilaatikkoon. Toivottavasti kissa ei saa koko laatikkoa liikkeelle.

Uskalsin laittaa siemet purkkeihin, kun kesän suunnitelmat selkeni ja vietän koko kesän kotona. Toivottavasti itää. Mihinkään en koko kesänä pääse töiden takia. Pitäisi varmaan hyppiä ilosta, mutta todellisuudessa en erityisen ilahtunut asioiden saamasta käänteestä ole. Työn sisällössä ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta palkassa on. Taloudellisesti minun ei kannattaisi päivittäin työpaikalle edes matkustaa. Leipä kapenee entisestään paskan palkan ja työmatkakulujen takia.

Olen jo valmiiksi aika kyllästynyt kaikenmaailman lässytyksiin, miten työnteko kannattaa aina. Ei se kannata, jos töihin meno tarkoittaa samalla siirtymistä toimeentulotuen saajaksi. Kotona makaamalla on voinut pienet roposensa käyttää niinkuin haluaa. Jatkossa saan raportoida kuukausittain raha-asiani tiliotteiden muodossa kaupungin valvovalle virkamiehelle. En koskaan olis paikkaan hakemusta lähettänyt, jos olisin voinut kuvitellakaan, että laillisesti voi noin huonoa palkkaa maksaa.

6 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle kivalle blogille ja menestystä tulevaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyseessä on onneksi vain kesän mittainen tuomio.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Puhelin vetelee viimeisiään, joten piakkoin yksivuotias ehkä siirtyy älyaikaan ja oppii kävelemään :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...