banneri

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Odotettuja ohjelmia

Katson paljon ruoka-ohjelmia, mutta en pidä suurimmasta osasta tarjontaa. Onneksi on varaa valita, sillä ruoka- ja erilaisia lifestyle-ohjelmia tulee kaikilta kanavilta aamusta iltaan. Tätä kirjoittaessa keskiviikkona klo 16.40 saatavilla olevilta kanavilta tulee yhtäaikaa 4 ruokaohjelmaa: MTV3 Kaappaus keittiössä, Jim Kuppilat kuntoon Ruotsi, LIV Huippukokki lähtee maalle ja FOX 24Kitchen Liha vs. Kasvis. Mikään näistä ei oikein iske mun makuun.


Kahta ohjelmaa odotan erityisesti alkavaksi.

Masterchefin 4. kausi alkaa 21.1 Nelosella. Alunperin ihastuin Australian Masterchefiin ja olen nähnyt kaikki kotimaiset jaksot. Erityisesti vannoutunutta Linuxin käyttäjää ilahduttaa Nelosen Ruutu.fin ongelmaton toiminta muillakin kuin windows-mössökoneilla. Nelosen sivujen mukaan tämän kauden jaksoissa teemana on erityisesti villiruoka.

Odotan tulevalta kaudelta paljon. Toivottavasti jaksoista saa kevättä kohden mennessä vinkkejä ja ideoita villiruuan hyödyntämiseen omassakin keittiössä.

Joka kerta oma suosikkini on muotoitunut melkein avausjakson perusteella. Koskaan alkuperäinen suosikkini ei ole finaaliin asti päässyt. Kilpailijoiden esittelyt löytyy Nelosen sivuilta.

Toinen ennakkoon odotettu ohjelma on Safkaa-blogin Hannan ja Alexanderin Meidän Safkaa, joka alkaa AVAlla 20.1. Ohjelmassa keskitytään puhtaisiin ja kausiluontoisiin raaka-aineisiin. Reseptit ovat Alexanderin käsialaa.

Tätä valitettavasti en pääse kovinkaan aktiivisesti seuraamaan. Maikkari on suuressa älyttömyydessään valinnut katsomo.fi -palveluunsa luokattoman huonon ja antiikin aikaisen silverlightia käyttävän alusta riippuvaisen tekniikan. Sitä ei saa linuxissa toimimaan mitenkään.

2 kommenttia:

 1. Tuo Ruotsin "kuppilat kuntoon" on ihan pohjanoteeraus :D
  Kaveri saattaa olla ihan hyväkin kokki, mutta kaikkien näyttelijäsuoritukset siinä ohjelmassa ovat tosi noloja. Minkä tahansa alakoulun joulunäytelmä on paremmin näytelty.. Ruotsin kielessä ei ole riittävän pahoja voimasanoja ja laulava nuotti vie terän niitä vähiltäkin. Ruotsalaiskokin esiintymisestä mulle tulee mieleen enemmänkin jokin pahis Peppi Pitkätossu -elokuvasta kuin vakavasti otettava ravintolakonsultti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katoin Ruotsin versioo kerran ja olen täysin samaa mieltä. Jyrki Sukulan jutut on joskus ihan naurattanutkin, mutta Ruotsin Sukula aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Pirun tylsäkin.

   Ei se silti vedä vertoja Ullan unelmakakulle. Unelmakakkua yritin katsoa monta viikkoa, mutta jokaviikkoinen pelkkä kakkutaikinan vatkaaminen puudutti lopullisesti. Joka jaksossa näytettiin 10 minsaa kakkupohjan tekoa... Kuvittelin ohjelman paranevan, kun perusasiat on neuvottu, mutta ei ihmettä tapahtunut.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...