banneri

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kirppislöytäjä

Perjantain "nopealla" kirpparikierroksella käytiin vain kolmessa paikassa. Kierros aloitettiin Seppälästä. En tietenkään muista kirppiksen nimeä, eikä sitä löytynyt Kirpputorihaku.comistakaan. Tämä nimetön kirppis avattiin muistaakseni viime keväänä. Tyhjää oli. Osassa pöytiä oli kirppistavaraa. Osa pöydistä oli täytetty pesuaineilla tms. ilmeisesti talon puolesta. Tavara oli aika kamalaa. Ei ostettu mitään.

Seuraavaksi suunnattiin kulman taakse SPR:n kirppikselle. Näistä mä tykkään. Liikkeet on aina siistejä ja tavarat paikoillaan. Naisten vaatteet löytyy omalta paikaltaan, astiat yhdestä paikasta, tavarat on lajiteltuna ja hinnat kohtuulliset.

Matkaan lähti pari lautasta ja suomustin.

Näiden jälkeen hurautettiin Kirpparille.fiin. Oikeastaan käytiin seinän takana Poopolassa ensin ja HopLopissa kahvilla. Poopola on vauvanvaatekirppis.

Mun makuun Kirpparille.fi on kaupungin paras pöytävuokrakirppis. Tavara on pääosin puhdasta, ehjää ja hyväkuntoista. Ensisijaisesti etsittiin ystävälleni itsetehtyjä joulukoristeita. Jotain löydettiinkin. Viimeiseltä kirppikseltä löysin 3 eurolla jouluaiheisen essun.

Muutaman tavaran kuvaaminen osoittautui tässä huushollissa aivan mahdottomaksi. Essun päällä piti olla heti makaamassa. Kun kain kissan pysymään pois pöydältä, koiran nenä oli tyhjillä lautasilla.

Kaksi päivää ehdin essua karvoilta suojella

Toisessa söpöläisessä on Caponen pastan ja toisessa pasta carponaran resepti.

Uusi suomustin ahventen rapsutteluun

2 kommenttia:

 1. Moi! Täällä huutelee yks kirppiskiertäjä kans.. Mukavaa ajanvietettä kierrellä niitä ja tehdä välillä tosi hyviä löytöjä :)

  Tykkään myös tosta Kirpparilla -kirppiksestä, se on ihan huippu :) Samoin Kirrissä olevat Silinteri, SPR-kirppis ja Löytölähde on vakkaripaikkoja kans. Onko sulle ne tuttuja? Ja pakko vielä mainita, että Löytölähteestä lähtee aina mukaan myös kananmunakenno, ne on peräisin paikallisen pientuottajan kanalasta ja käytännössä luomua, ja hinta mielestäni tosi edullinen. Maistuvat ihan erilaiselle kuin kaupassa myytävät..

  PS. Tosi kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytölähde ei oo tuttu, mutta ehdottomasti lähdettävä tsekkaamaan. Jos ei muuten niin kananmunien takia!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...