banneri

perjantai 8. marraskuuta 2013

Nenäpäivän hernesoppaa, kaupunkikierrosta ja hoitoainetta

Olin unohtanut koko Nenäpäivän. Päivä muistui kyllä mieleen heti, kun pääsin keskustaan. Kävelykadulle oli pystytetty pari kojua. Ammattiliitto Pron kojusta sai parilla eurolla hernekeittoa.  Tarkoituskin oli syödä jotain pientä keskustassa, mutta soppatykkiä en ollut ennakolta ajatellut. Se oli niin hyvää! Hernekeitto sulatti jäätävässä tihkussa jäätyneen naaman ja sormet. Ei mitään tietoa, keitä Pro edustaa, mutta sopan osaavat ainakin keittää.

Kaupunkivisiitillä oli kaksikin tavoitetta. Buzzador-paketti oli eksynyt kilometrien päähän keskustan Ärrälle. Lisäksi piti käydä kangaskaupassa hakemassa kankaat pariin koiran takkiin.

Olen siis mukana Buzzadorin Dove Intensive Repair -kampanjassa. Tässä kampanjassa pääosassa on Intensive Repair - tuoteperheen hoitoaine. Testaan tuotteita itse ja jaan tuotenäytteitä tuttavilleni. En ole vielä ehtinyt tutustua tuotteisiin, mutta kirjoitan niistä myöhemmin. Olen saanut testattavat tuotteet ja tuotenäytteet Buzzadorin kautta.Ärrä-paketista ei jäänyt mitään positiivista kerrottavaa. Paketti olisi pitänyt toimittaa lähimmälle Ärrälle, jossa on noutopiste. Minun tapauksessani noin 50 metrin päähän asunnostani. Paketti oli toimitettu noin 4 kilometrin päähän ydinkeskustaan. Matka ei ole mahdottoman pitkä polkea vaihteettomalla mummopyörällä. Kyse on nyt enemmänkin periaatteesta ja asiakaspalvelusta.

Buzzadorin asiakaspalvelu vastasi äärimmäisen nopeasti ja yritti saada pakettifirmaa korjaamaan virheensä. Olin myös itse yhteydessä Ärrän asiakaspalveluun ja pakettitoimittajaan. Pahoittella tietysti voi, mutta palveluntarjoalla ei ollut pienintäkään aikomusta korjata virhettään ja seuraavalla jakokierroksella siirtää pakettia oikeaan paikkaan. Käsittääkseni lähettäjä oli kuitenkin maksanut paketin siirtämisestä lähimpään kioskiin eikä satunnaisesti arvottuun...

Yhteistyössä Buzzador ja Dove Intensive Repair

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...