banneri

torstai 28. marraskuuta 2013

Köyhät ritarit goes bacon, cheese and guacamole

Köyhät ritarit on yleensä makea jälkiruoka, joka valmistetaan kuivahtaneesta ranskanleivästä tai pullasta. Suolaisena en ole ennen kokeillut, mutta toimii! Joku muu yhdistelmä varmasti vielä paremmin.

Tyttöjen illan jäljiltä jäi guacamolea, valmiiksi paistettua pekonia ja ranskanleipää. Ulkona on järkyttävän liukasta ja kotiutuessa ei todellakaan tee mieli ruveta miettimään mitään kovin monimutkaista tai pitkään hauduteltavaa ruokaa. Kuivat kengät jalkaan ja peiton alle jonkun herkkuannoksen kanssa ja elokuva pyörimään. Jämät täytyy jokatapauksessa syödä joskus pois, joten aloitetaan tänään.

Köyhiä ritareita varten siivuta leipä lautaselle ja kaada lautaselle maitoa. Viipaleet voi liottaa myös maito-muna-seoksessa, jollon ne pysyvät paremmin kasassa paistettaessa.

Guacamole syntyy avokaadoista, valkosipulista, ripauksesta suolaa ja sitruunamehusta. Sauvasekoittimella tohjoksi ja se oli siinä.

Hattua vaille
Paistoin leipäpalat päältä rapeiksi molemmin puolin sekä pohjat että kannet. Pohjat jätetään pannuun, päälle lisätään juustosiivu, paistettua pekonia ja guacamolea ja laitetaan hattu päälle. Paistetaan hetki ja käännetään.

Kummallisesta yhdistelmästä huolimatta pekoni ja avokado toimii yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...