banneri

maanantai 21. lokakuuta 2013

Hävikkiviikko 4.-10.11

Kuluttajaliiton järjestämä Älä heitä ruokaa roskiin -hanke haastaa kaikki mukaan viestimään ruokahävikistä Hävikkiviikolla 4.-10.11. Maa- ja metsätalousministeriön Laatuketjun rahoittaman hankkeen pääasiallisena kohderyhmänä ovat hankkeen yhteristyökumppanit, vaikka hankkeella tavoitellaan myös tavallisten kuluttajien tietoisuutta. Mukaan etsitään tahoja, joilla on suora kontakti kuluttajiin. Hävikkiviikolla viestintä tapahtuu omissa viestintäkanavissa itselleen sopivalla tavalla. Hankkeeseen on lupautunut joukko isompia ja pienempiä toimijoita.

Lisätietoja Maa- ja Metsätalousministeriön Laatusesta.Haastan ruokabloggarit osallistumaan Hävikkiviikkoon!

2 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä minä oyin osaa hävikkiviikkoon. Nämä on niin mielenkiintoisia tälläiset tempaukset. Laittaa myös ihmisiä ajattelemaan kuinka paljon ruokaa menee roskiin.
  Mukavaa itsekin nähdä onko oma käsitys nuukailusta hävikin suhteen totta. Siihen kun ei tule pahemmin otettua huomiota vaikka nuuasti yritänkin ruokailuamme toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei juuri valmista ruokaa mene roskiin. Avattuja pikkupurkkeja jää joskus pyörimään jääkaappiin, kun unohtuu. Kuiva-ainekaappikin pitäis välillä syödä tyhjäksi ja vaihtaa sitä mukaa tuoreempiin. Ajattelin omaksi tavoitteekseni ottaa kaappien tyhjennyksen. Hävikkiin osa niistäkin päätyy, viimeistään seuraavassa muutossa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...