banneri

tiistai 3. syyskuuta 2013

Pimeydestä kirpparikierrokselle

Iltaisin meinaa olla pimeä. Suorastaan liian pimeä, jos katosta puuttuu lamppu. Tätä ongelmaa lähdin päivällä ratkaisemaan ja kiertämään lähistön kirpparit. Jonkunlaisen valaisimen löysin ja huomenna sen ehkä kattoonkin saan laitettua, jos löydän ruuvimeisselin pistokkeen asentamiseen ja yllän lampun kattoon nostamaan.

Joka kerta kirppareita kierrellessä ihmettelen, mistä toisesta ulottuvuudesta kaikki muut löytönsä oikein kaivavat. Pyöräilymatkan päässä on SPR:n kirppis ja kaksi pöytävuokrauksella toimivaa.

Tavara kirpputoreilla on pääosin aivan kamalan hirvittävää. On pöytiä, joiden tavaroihin en haluaisi edes paljain käsin koskea. Muu tavara on muuten vaan nuhjuista, vaatteet 80-90 lukujen taitteesta ja tusina-astioista pyydetään älyttömiä summia. Valitettavasti häveliäisyys esti ottamasta kuvia ehdottomista helmistä. Tämän kertaisin kirppishelmipalkinnon ehdottomasti olisi ansainnut tupperwaren säilitysastia. Se oli tummunut lähinnä ruskeaksi ja kannessa oli koiran hampaiden jäljiltä näyttäviä koloja. Hintaa tällä huippulöydöllä oli 12 euroa. Uuden vastaavan taitaa saada kympillä.

Kaikkien linttaan poljettujen kenkien, 20 vuotta vanhojen virttyneiden lumppujen ja ylihinnoiteltujen venäläisten lasiastioiden seasta löysin hyvässä kunnossa olevan piirakkavuokan ja lasilautasen, molemmat eurolla. Lamppu maksoi 4 euroa, joka alkoi jo olla kipurajalla. Joku valaisin oli kiireesti saatava ja uuteen nyt ei vaan ole rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...