banneri

maanantai 23. syyskuuta 2013

Miss Piggy ja sen kinttu

Jälleen uunissa hauduteltua possua, tällä kertaa potkaa Prisman lihatiskistä reilu 4e/kilo. Olen viime aikoina asioinut lihatiskillä varsin usein havaittuani, että siellä myydään asioita, joihin minullakin on varaa.

Nakkasin possun uuniin melkein samoin ohjein kuin nyhtöpssun. Pyyhkäisin pintaan vajaan ruokalisukallisen suolaa ja sokeria ja öljyä/kilo. 150 asteeseen muhimaan reiluksi kolmeksi tunniksi. Possun kanssa söin yksikertaisesti perunoita ja kastikkeeksi valutin paistolientä.

Se, mitä huomiselle jäi


Päivällä täydensin taas teevarastot. Rooibosta ja tiikerin päiväunta. Keisarin morsiantakin olisin ottanut, jos irtona olis ollut hyllyssä. Juon teetä vain syksyllä ja talvella iltaisin. Keväällä tapa aina unohtuu. Lämmin ihana tee sulattaa niin nopeasti paleltuneen treenaajan.

Melkein pari viikkoa on netti toiminut todella epäluotettavasti. Välillä toimii hyvin, välillä pätkii jatkuvasti. Toisinaan on aivan mielettömän hidas ja toisinaan päästää vain osalle sivustoista. Pätkivä netti, bloggarin ja fb-addiktin painajainen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...